Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2020 18:30
Čas čtení 0:45
Antonín Havlík

Končí Yzomandias s rapem kvůli Snídani s Novou? Restova spolupráce se Separem vyjde za pár dní

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další Freshnews jsou tu, podívej se na ně.

Dnešními Freshnews tě provede moderátorka Petra a už v úvodu šokuje novinkou: Yzomandias prý končí s rapem, prý kvůli moderátorství ve Snídani s Novou. Skandální detaily této zprávy se dozvíš ve videu, stejně jako další novinky, kterých je opět plno. Například o tom, že se raper Ektor vrátil s trackem inspirovaným filmem Scarface. Singl nazvaný Hranice zboural YouTube a už několik dní kraluje českým trendům.

U rapových novinek zůstaneme, nové album vydává 4. dubna i Separ, který si na něj pozval i Bena Cristovaa, Resta nebo Dokkeytina. V trámci 19 nových tracků nám slovenský raper slibuje svou klasiku, na kterou jsou fanoušci zvyklí, ale i nový styl. 

Doporučeno
S. Barracuda hejtuje Pastora, Itálie chce řešit koronavirus plamenometem a PornHub nabízí prémiový účet zdarma S. Barracuda hejtuje Pastora, Itálie chce řešit koronavirus plamenometem a PornHub nabízí prémiový účet zdarma 25. března 2020 18:32

Koronavirus se dále šíří a aktuální data ukazují tisíce nakažených a přes 32 úmrtí. Dobrou zprávou je rostoucí počet uzdravených a také testovaných, s čímž pomáhá v pražské nemocnici Na Bulovce speciálně upravený robot.

Téma koronaviru je v posledních dnech všude, dávej si ale pozor, kterým informacím věříš. Na internetu se například šíří zpráva, že se Covid-19 drží ve vzduchu až osm hodin poté, co nakažený odejde například z místnosti. Je to fake, který vyvrátila Světová zdravotnická organizace.

To a mnohem více se dozvíš v nových aprílových Freshnews!

Domů
Sdílet
Diskuse