Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2020 19:09
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Podcast: Intenzivní orální sex s trapným koncem. Jaké bláznivé příběhy nám poslali diváci?

PODCASTY
Uložit Uložené

Poslechni si bonusový díl k našemu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš zbrusu nový podcast Love is on the air už má za sebou dvě úvodní epizody. V té první se doktorka Nikita a docent Zach věnovali seznamování po internetu a v té druhé zase seznamování offline ve skutečném světě. Podělili se přitom o několik vlastní zážitků, no a teď byla řada na vás.

Naši diváci a divačky nám poslali hromadu vlastních bizarních příhod a ve většině případů se jednalo o vskutku pozoruhodné příběhy. Kvůli opravdu velkému množství zpráv od vás jsme vybrali ty nejlepší a zároveň takové, které je možné vůbec uveřejnit. A právě o nich je náš dnešní bonusový díl

Doporučeno
Podcast: Co nikdy nedělat na prvním rande a měl by na schůzce platit muž? Podcast: Co nikdy nedělat na prvním rande a měl by na schůzce platit muž? 1. dubna 2020 14:02

Některé příběhy byly mírnější, máme i jeden příspěvek z gay komunity a jedna dívka se dokonce rozpovídala například orálním sexu, který skončil velmi nečekaným trapasem. Více už ti ale prozrazovat nebudeme. Přejeme příjemný poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse