Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2020 18:57
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Na mém zápěstí korona, můj krk má ebolu, říká Lil Pump v novém tracku od KSI. Nechybí ani Smokepurpp

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Anglický youtuber KSI má venku nový hit, zorganizoval nový challenge a zase ho sleduje celý svět.

KSI víří znova vody internetu. Nyní se ale nejedná o žádnou kontroverzi nebo o boxerský zápas s bratry Loganovými, nýbrž o mnohem pozitivnější rozruch. Dnes totiž vydal nový videoklip k singlu Poppin, ve kterém má na sloce kromě Smokepurppa i virální hvězdu Lil Pumpa. K tomuto projektu vymyslel anglický youtuber i challenge, kterého se můžeš zúčastnit i ty.

Doporučeno
Young Thug v rozhovoru prozradil, o kolik peněz přijde kvůli koronaviru Young Thug v rozhovoru prozradil, o kolik peněz přijde kvůli koronaviru 3. dubna 2020 12:44

Prokaž, že na to máš, a můžou se dít velké věci. Jak sám interpret, který se proslavil hraním hry FIFA na internetu, uvedl na konci března na Twitteru, rozjíždí takzvaný #poppinchallenge. V tomto hashtagu se neskrývá nic jiného než možnost ukázat svůj rapový um, a získat pozornost nejen influencerovu, ale i hostujících raperů na slokách.

„Mám opravdu velkou zprávu. Dělám Poppin challenge. Což znamená, že chci, abys na instrumentál tohoto tracku, který najdeš prakticky kdekoliv, zarapoval svou nejlepší sloku. Já pak vyberu 10 lidí, o kterých uznám, že to fakt zandali, a poté nechám hlasovat vás, a vy vyberete tři nejlepší,“ promluvil ke svým followerům KSI.

Výherce této výzvy získá 1500 dolarů, takže zhruba 38 tisíc korun, tou pravou výhrou však bude možnost hostovat na novém albu KSI, v Deluxe verzi, a to společně se Smokepurppem. Což je pro začínajícího rapera, jak říká staré klišé, nevybroušený diamant, poměrně zajímavá položka do životopisu.

K oficiální verzi tracku ale mezitím vyšel i videoklip v originální sestavě. Znovu se můžeme bavit o zajímavé filmařské práci, chytlavém hooku v podání Purppa, a drzé flex rýmy přidal i absolvent Harvardu Lil Pump, který své fanoušky zase nezklamal. „Na mém zápěstí korona, můj krk má ebolu,“ je zaručeně náš nejoblíbenější verš. 

Doporučeno
Country rap a Chief Keef rapující do banja. Nic není nemožné v novém videu od Yung Gravyho Country rap a Chief Keef rapující do banja. Nic není nemožné v novém videu od Yung Gravyho 3. dubna 2020 18:06

V mezičase se činí i soutěžící ve výzvě. Ukázal se například Dax nominovaný do letošního seznamu XXL Freshman, který měl zatím možnost se ukázat pouze v beefu s Torym Lanezem. Kromě něj se ze známějších jmen zúčastnil také Crypt, další youtubová osobnost, jejíž zálibou je dělat rapové remixy a reakční videa.

Doporučeno
Jako za starých časů. Machine Gun Kelly je v karanténě aktivní, po punkovém coveru s Travisem Barkerem nabízí song z auta Jako za starých časů. Machine Gun Kelly je v karanténě aktivní, po punkovém coveru s Travisem Barkerem nabízí song z auta 2. dubna 2020 12:58

To však ale neznamená, že bys stále neměl šanci se zúčastnit. Stáhni instro, nahraj svou nejlepší sloku, uprav ji a sdílej. Nezapomeň k tomu napsat #poppinchallenge, a třeba se na remixu objevíš zrovna ty!

Domů
Sdílet
Diskuse