Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2020 18:27
Čas čtení 1:08
Adam Novosad

Nezvěstný chlapec zřejmě kráčí 450 kilometrů za svou přítelkyní, protože k ní kvůli koronaviru nemohl jet vlakem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Setkání se svou milovanou se nechtěl vzdát.

Teenager Owen Harding ze Spojeného království je nezvěstný už více než týden. Mladík se z domova vytratil minulý čtvrtek mezi šestou a sedmou hodinou večer, přičemž od té doby ho nikdo neviděl. Doma rodičům neřekl, že plánuje odejít, ale v souvislosti s nařízením nevycházet z domova kvůli koronaviru zřejmě jeho matka Stella Harding ví, kam směřuje, informuje The Independent.

Doporučeno
Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? 3. dubna 2020 11:01

V médiích prohlásila, že se o svého syna zoufale bojí, protože situace se po více než týdnu změnila na nouzovou. Matka má pocit, že se Owen vydal za svou přítelkyní Meg do hrabství Yorkshire, které je od jejich domova vzdáleno kolem 450 kilometrů. Owen se předtím chtěl s přítelkyní setkat pomocí vlakové dopravy, avšak vláda vlaky omezila, a tak zůstal zaseknutý doma.

Dobrovolníci i policie Owena nadále hledají, jenže zatím se jim nepodařilo uspět. Veřejnost prosí, aby v oblastech Saltdean a Teslcombe Cliffs věnovali zvýšenou pozornost chlapcům, kteří kráčejí osamotě mimo hlavních silnice a mohli by vypadat podezřele. Pátrací akce se už zaměřuje také na opuštěné domy či stáje, kde by Owen mohl najít útočiště.

Doporučeno
Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní Velké nic nám připomíná, jak absurdně jsme všichni žili za covidu i nyní 16. března 2023 11:00

Policie veřejnost zároveň poprosila, aby se v případě identifikace chlapce zbytečně nesnažili o navázání kontaktu i z důvodu pandemie koronaviru. Příslušníci policie se o zajištění bezpečnosti chlapce postarají, a tak žádají zejména řidiče, aby měli oči na šťopkách.

Domů
Sdílet
Diskuse