Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 16:54
Čas čtení 1:26
Viktor Kniš

I ty můžeš být ve videoklipu Separa, album OG zaznamenává obrovský úspěch v předobjednávkách

HUDBA
Uložit Uložené

Separ je jedním z mála slovenských interpretů, který si může dovolit vydat album i během pandemie, aniž by se musel obávat o prodeje.

Separ včera spustil předprodej svého čtvrtého sólového projektu, který podle očekávání zaznamenává velký úspěch. V našem rozhovoru člen DMS prozradil, že sice chvíli chtěl vydání odložit o několik měsíců právě kvůli možným komplikacím okolo koronaviru, nakonec se však rozhodl, že posluchače potěší i v této nelehké době.

Obavy z možného nezájmu se nenaplnily, stačí navštívit Separovy sociální sítě, případně si prohlédnout, jaká čísla zaznamenalo video s ukázkami všech skladeb. Za den má snippet přibližně 140 tisíc views, na prvním místě v trendech byl včera již po několika hodinách.

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26

Separ nyní dává možnost některým svým fanouškům objevit se ve videoklipu ke skladbě, na které se po jeho boku objevila i manželka a úspěšná zpěvačka Tina. Track „Všetci za jedného“ aktuálně rotuje ve Fun rádiu a tvým úkolem je natočit se, jak si zpíváš, případně při poslechu děláš jinou aktivitu. Další podrobnosti uvádí Separ v instagramovém příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse