Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2020 22:24
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

6ix9ine je zpět na Instagramu a trolluje. Chce pomoct udat všechny, kteří porušují karanténu během pandemie

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Netrvalo dlouho a populární raper se přihlásil o slovo na sociální síti.

6ix9ine je zpět „na svobodě“ a podle očekávání využívá svůj návrat na Instagram. Příspěvek ani příběh zatím nepřidal, už však zveřejnil první komentář od uvěznění, v němž nezůstal své pověsti nic dlužen. V trollování sice pokračuje dál, ve skutečnosti si však v tomto případě utahuje sám ze sebe. Reagoval totiž na titulek týkající se aktuálních nařízení úřadů, které omezily otevření obchodů.
 
Starosta Los Angeles žádá, aby obyvatelé země hlásili každého, kdo nerespektuje pravidla, a tak Tekashi využil možnost, aby naložil sám sobě. Komentářem odkazuje na fakt, že k výrazně sníženému trestu se dostal právě tak, že udal policii jiné osoby. Tento vtip ocenilo za necelý den více než 200 tisíc jeho fanoušků.
 

Doporučeno
V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) 6. dubna 2020 14:31


Populárního rapera čeká nejbližší měsíce domácí vězení se sledovacím náramkem na noze. Oficiálně jeho trest skončí 2. srpna, z federální věznice ho však propustili, protože se tam rozšířil koronavirus a Tekashi jako astmatik patří do ohrožené skupiny. Zároveň byl vzorným vězněm, který pomáhal FBI dostat za mříže celý nebezpečný gang.
 
Brzy Tekashi s velkou pravděpodobností představí i novou tvorbu, zatím však není zřejmé, jak bude postupovat. Vzhledem k výhodné 10milionové smlouvě je však i v jeho zájmu dále tvořit.

6ix9ine je späť na Instagrame a trolluje. Chce pomôcť udať všetkých, ktorí porušujú karanténu počas pandémie
Domů
Sdílet
Diskuse