Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2020 11:14
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

Neuvěřitelných 142 opakování za 45 sekund. Cristiano Ronaldo tě vyzývá k zpevňování břišního svalstva

SPORT KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Portugalec se udržuje ve formě i během koronaviru.

Cristiano Ronaldo nezanedbává svou formu ani v době pandemie koronaviru. Portugalský útočník se ve spolupráci se svým sponzorem Nike rozhodl vytvořit novou instagramovou výzvu, jejíž pointa je dokončit během 45 sekund co nejvyšší počet zkracovaček.

V angličtině nazval Ronaldo tento cvik „core crunches“,, avšak lidé v komentářích upozorňují, že tak docela o „core crunches“ nejde a bavit se samozřejmě nemůžeme ani o sklapovačkách. Ať už je to jakýkoliv cvik, Cristiano ho má parádně natrénovaný, protože za 45 sekund stihl dokončit 142 opakování.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo je nejlepší na světě, ale já jsem nejlepší v historii. Pelé nepovažuje Messiho za útočníka Cristiano Ronaldo je nejlepší na světě, ale já jsem nejlepší v historii. Pelé nepovažuje Messiho za útočníka 26. března 2020 16:17

Svou výzvu nazval Living Room Cup, čímž chtěl inspirovat nejen slavné kolegy, ale zejména běžné lidi, aby otestovali své schopnosti. Mezi fotbalisty se do výzvy zapojili už Vinicius Junior z Realu Madrid, kterému se podařilo dokončit 125 opakování. Portugalský kolega Diogo Dalot dokonce neudělal více než 105 opakování, a tak musí na své formě do skončení karantény zapracovat.

Nakonec se přidala i nová posila Manchesteru United Bruno Fernandes. Spoluhráč z portugalské reprezentace se vyhecoval na 117 opakování, ale k výkonu Cristiana se ani nepřiblížil. I tato čísla podtrhují, v jaké vrcholné formě se Ronaldo udržuje navzdory svému věku 35 let.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Diogo Dalot

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Diogo Dalot (@diogodalot),

Vinicius Junior

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vinicius Jr. ⚡ (@viniciusjunior),

Bruno Fernandes

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bruno Fernandes (@brunofernandes.10),

Domů
Sdílet
Diskuse