Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2020 12:09
Čas čtení 0:54
Ondřej Jarůšek

Šéf UFC chce kvůli koronaviru uspořádat MMA turnaj na soukromém ostrově, zápasy budou každý týden

SPORT UFC
Uložit Uložené

Dana White je skálopevně přesvědčený, že turnaj UFC 249 proběhne. Koronaviru navzdory.

Současná pandemie nového druhu koronaviru SARS-CoV-2 způsobila, že prakticky všechny sporty ve světě mají stopku. Právě této situace chce využít šéf UFC Dana White, který již dlouhodobě odmítá, že by nadcházející turnaj UFC 249 zrušil. 

Zatím není jisté, kde bude akce pořádána, nicméně možností UFC moc nemá. Drtivá většina zemí sportovní akce totiž zakázala. Whiteovi se ale možná rýsuje jedno řešení – uspořádat zápasy na soukromém ostrově.

Doporučeno
Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? 3. dubna 2020 11:01

Své plány potvrdil bulvárnímu serveru TMZ. Soukromý ostrov prý bude mít k dispozici dva měsíce a zápasy prý uvidíme každý týden. Bojovníci mají být na ostrov dopraveni soukromými letadly. Momentálně je White dle svých slov těsně před uzavřením dohody.

Kde přesně se však tento záhadný ostrov nachází, Dana White neřekl. „Lokace pro UFC 249 je ESPN,“ řekl šéf organizace. Právě na této stanici si totiž lidé mohou koupit PPV a celý turnaj sledovat přes internet.

Hlavním tahákem turnaje měl být prokletý duel Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov. Prokletý proto, že v minulosti byl tento zápas již čtyřikrát zrušen a nyní k jeho zrušení došlo i popáté. Neporažený šampion z Dagestánu totiž musel z boje odstoupit, na poslední chvíli jej tak nahradil Justin Gaethje. Ten se s Tonym utká o titul prozatímního šampiona lehké váhy.

Zajímavou podívanou bude například i bitva těžkotonážních borců Ngannou vs. Rozenstruik, od které si fanoušci slibují, že přinese tvrdé ukončení. Turnaj se má konat již 18. dubna, uvidíme tedy, zda Dana White své sliby dodrží.

Doporučeno
Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě 2. dubna 2020 14:01
Zpět
Sdílet
Diskuse