Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2020 10:44
Čas čtení 1:09
Antonín Havlík

Pražský strážník, kterého vyhodili kvůli facce 19leté dívce, dostal před lety medaili za záchranu života

NEWS
Uložit Uložené

V roce 2017 strážník obdržel medaili za záchranu lidského života. Informaci zjistil web Aktualne.cz.

Kvůli virálnímu videu, na kterém je nepadena 19letá dívka (psali jsme zde), dostal strážník městské policie okamžitý vyhazov. Jak zjistil redaktor webu Aktualne.cz, tento strážník byl v minulosti oceněn za záchranu lidského života. V roce 2017 dostal medaili I. stupně za pomoc ženě, která se kvůli nešťastné lásce rozhodla ukončit život. 

„Strážníci Jiří Laštovka a Ivan Fryč z Obvodního ředitelství Městské policie Prahy 13 zachránili život mladé ženě, která se z důvodu nešťastné lásky chtěla otrávit léky. (...) V Centrálním parku na Stodůlkách byla nalezena třicetiletá žena oděná „na lehko“. Ležela na zemi bez známek života. Strážníci ji zprůchodnili dýchací cesty a zahájili resuscitaci. Životní funkce se jim podařilo za nedlouho obnovit,“ píše se ve facebookovém statusu Městské policie hl. města Prahy z července 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse