Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2020 18:31
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

V Česku zemřelo už 99 pacientů s Covid-19, nakazilo se 5 221 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme ti aktuální informace ohledně koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví dnes v podvečer zveřejnilo na svých internetových stránkách aktuální informace ohledně pandemie nového druhu koronaviru. Celkově se u nás nakazilo již 5 221 osob a provedeno zde bylo přibližně 100 tisíc testů. Onemocnění Covid-19 podlehlo dosud 99 lidí a 233 pacientů se uzdravilo.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

Pozitivní zprávou je, že Česká republika podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha podařilo úspěšně zastavit nekontrolované šíření nákazy, pomalu se tak můžeme začít vracet k běžnému životu. Tento týden již byla zpřístupněna venkovní sportoviště a otevřeny některé obchody, příští týden bude možné v odůvodněných případech cestovat mimo republiku.

Ještě nedávno panovalo přesvědčení, že koncem dubna bude v zemi přes 14 tisíc nakažených, Vojtěch na tiskové konferenci však uvedl, že podle nynější odhadů jich bude méně, konkrétně asi 10 600. „Česká republika zatím zabránila tomu nejhoršímu a na datech je to vidět,“ uvedl před novináři ministr zdravotnictví.

Doporučeno
V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) 6. dubna 2020 14:31
Domů
Sdílet
Diskuse