Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 7:35
Čas čtení 1:05
Viktor Kniš

Drake odhalil interiér majestátní rezidence o rozloze téměř 5 tisíc čtverečních metrů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kanadský interpret ovládl titulku magazínu Architectural Digest. Poodhalil své soukromí v rezidenci, kterou nazývá ambasádou.

Před několika dny Drizzy odhalil část své luxusní rezidence v novém videoklipu, protože si sám uvědomuje vážnost situace a musel natočit vizuál v karanténě. To už však věděl, že se jeho obrovský, skoro 5 tisíc metrů čtverečních velký dům dostane na titulku prestižního magazínu Architectural Digest. Drake prozradil, že design navrhovali s cílem, aby byl aktuální i za 100 let, zároveň dbal na monumentálnost.

Tvrdí, že je to jedna z věcí, které chce po sobě zanechat, proto musí jeho dům reflektovat sílu a nadčasovost. Drake ukázal veřejnosti i svou obrovskou ložnici a nikoho nepřekvapí ani domácí basketbalové hřiště, protože je rodák z Toronta obrovským fanouškům NBA.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

I z jeho Instagramu je již mnohým známý obrovský mramorový stůl v kuchyni, který se rovněž vyjímá v klipu Toos Slide. Na rozdíl od mnoha jiných celebrit, které již veřejnost vpustily do svých obydlí, Champagne Papi neprozradil cenu rezidence. Dozvídáme se jen to, že ji nazývá „ambasáda“ a luxus vyjadřují nejen použité materiály, ale i velikost pokojů.

Domů
Sdílet
Diskuse