Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 17:27
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Adoptuj si mláďata, která přišla během karantény na svět, vyzývá Zoo Praha

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Můžeš si vybírat z 60 mláďat, která nyní tvoří nejmladší zvířecí generaci zahrady.

Osmadvacet druhů a šedesát mláďat. Tolik nových malých živočichů napočítala ve svých výbězích Zoo Praha během karantény. Zvířatům ze zoologické zahrady stačil na takovou nadílku necelý měsíc, zavřená je totiž od 13. března. Nyní se zoo snaží najít malým zvířátkům lidské sponzory, kteří by je podpořili a finančně zabezpečili jejich životní náklady.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

Způsob, jakým může člověk na jisté mládě přispět, je dvojí. Můžeš se stát buď sponzorem, nebo adoptivním rodičem. Pokud se rozhodneš malého živočicha sponzorovat, můžeš na jeho účet poslat jakoukoliv částku, jestli se chceš stát adoptivní maminkou nebo tatínkem, musíš poslat částku fixní. Ta se odvíjí od druhu. Každý z nich má totiž jiné životní nároky.

A na která mláďátka můžeš přispět? Najdeš zde malé agamy, dikobrazy, emu, klokany, kormorány, lemury, slůně, želvy a spousty dalších. Celý seznam mladé zvířeny i s částkami za adopce najdeš na stránkách Zoo Praha.

Doporučeno
Vědci v oceánu zachytili doposud největší měchýřovku připomínající mimozemský organizmus. Zrovna lovila Vědci v oceánu zachytili doposud největší měchýřovku připomínající mimozemský organizmus. Zrovna lovila 9. dubna 2020 15:59
Domů
Sdílet
Diskuse