Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2020 19:04
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

V březnu porazil Covid-19, nyní překonal Cristiana Ronalda v náročné výzvě. Na olympioničku se ale nechytá nikdo

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Portugalec musel sklonit hlavu před svým francouzským spoluhráčem.

Cristiano Ronaldo před několika dny vytvořil výzvu Living Room Cup, jejímž cílem je v průběhu 45 sekund udělat co nejvíce zkracovaček. Aby na začátek nastavil laťku, lehl si na podlahu svého obýváku a pustil se do práce.

Doporučeno
Neuvěřitelných 142 opakování za 45 sekund. Cristiano Ronaldo tě vyzývá k zpevňování břišního svalstva Neuvěřitelných 142 opakování za 45 sekund. Cristiano Ronaldo tě vyzývá k zpevňování břišního svalstva 7. dubna 2020 11:14

Za 45 vteřin se mu podařilo udělat neuvěřitelných 142 zkracovaček, a i když to v prvních hodinách vypadalo, že tento počet nikdo jen tak nepřekoná, pravda byla někde jinde.

Netrvalo dlouho, než se do výzvy zapojil Ronaldův spoluhráč Blaise Matuidi z Juventusu Turín. Účast Francouze byla o to zajímavější, že teprve 18. března vyšly najevo pozitivní testy tohoto fotbalisty na koronavirus. Matuidi tehdy prohlásil, že se cítí dobře, nemá výraznější symptomy a plánuje odpočívat, aby se mohl co nejrychleji vrátit do individuálního tréninku.

Domů
Sdílet
Diskuse