Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2020 18:21
Čas čtení 0:46
Vl Mi

Doktoři si na hruď lepí vlastní fotky, na kterých se smějí. Chtějí tak pomoci pacientům s koronavirem

NEWS
Uložit Uložené

Většinou mají zdravotníci zakrytý celý obličej kromě očí.

Dopady koronaviru jsou četné. Ať už se bavíme o ekonomických škodách nebo těch na zdravotních. Stopy choroba zanechává nejen na našem fyzickém, ale i psychickém stavu. Pacienti s koronavirem jsou často izolovaní a setkávají se jen se zdravotníky, kteří je ošetřují. Ti bývají zahalení a jsou jim vidět většinou jen oči.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35

Doktoři si uvědomují, že pro někoho to může být velká zátěž na psychiku. Proto se rozhodli nosit na hrudi vlastní fotku, kde jsou vysmátí, aby pacienty rozveselili a zároveň věděli, kdo je vlastně ošetřuje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robertino Rodriguez (@captain_wolf82),

Na sociálních sítích se objevuje stále více fotek, na kterých vidno doktory s fotkou na hrudi. Takovou na Instagram zavěsil například i Robertino Rodriguez. Momentálně má na ní přes 31 000 lajků a ty stále přibývají.

Není však sám, do „výzvy“ se zapojila i jeho kolegyně Peggy Ji a také si nalepila fotografii na hruď. „Doufám, že naši pacienti už budou vědět, že pod maskou je usmívající se tvář a že jsme tu pro ně,“ napsala pod fotografii.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PegsForDays, Life of an ER Dr. (@pegsfordays),

Domů
Sdílet
Diskuse