Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 11:19
Čas čtení 0:31
Vl Mi

Převrátil auto a nadýchal 2 promile, prý už nedokázal vydržet doma. Z auta vypadla vodka a pivo

NEWS ALKOHOL
Uložit Uložené

Hrozí mu roční vězení.

Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo. Auto skončilo převrácené a na mol opilého muže musela vyprostit policie. Když mu pomáhali, z auta mu vypadla vodka a pivo. Alkohol si koupil na benzínce. Nadýchal více než 2 promile, informuje Televize Markíza.

Muž z Prešova havaroval ve čtvrtek, převrátil se uprostřed silnice. Prý už nemohl vydržet doma kvůli rodinným problémům. Když se ho redaktor televize dotazoval, nedokázal řádně odpovědět.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

„Když jsem se s ním mluvil, tak řekl, že už to nevydržel, tak si musel jít něco koupit, protože je situace v rodině taková, jaká je,“ řekl pro televizi Michal Tešla z odtahové služby. Kolik toho muž skutečně vypil, se reportérovi zjistit nepodařilo.

Po ošetření ho odvedli policisté v poutech, obvinili ho z ohrožování pod vlivem návykové látky. Za riskantní jízdu mu hrozí roční vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse