Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. dubna 2020 21:20
Čas čtení 0:48
Richard Balog

Boty na podpatku i pro pány? Rick Owens nepřestává udivovat a servíruje nám androgynní obuv za více než 54 tisíc korun

Boty na podpatku i pro pány? Rick Owens nepřestává udivovat a servíruje nám androgynní obuv za více než 54 tisíc korun
Zdroj: SSENSE
MÓDA
Uložit Uložené

Americký designér je známý svou avantgardní tvorbou, která se přetavila i do jeho nejnovější kolekce.

Svět módy nám pravidelně přináší řadu kontroverzních momentů a kousků, jejichž design se jen těžko dá vysvětlit lidem mimo branži. V posledních sezónách si přitom snad nejvíce pozornosti pro sebe kradou tvůrci v čele s Johnem Gallianem v Maison Margiela a Rick Owens s manželkou Michele. 

Jen těžko se dá zapomenout na tenisky pokryté ejakulátem nebo lidskou stonožku z pařížského týdne módy v podání amerického návrháře. Aktuálně si své místo na výsluní hledají boty na podpatku s futuristickým vzhledem určené nejen pro slečny/dámy, ale také pány, kterým nevadí pohledy kolemjdoucích.

Doporučeno
Masivní výprodej nabízí designérské kousky za zlomek původní částky Masivní výprodej nabízí designérské kousky za zlomek původní částky 12. dubna 2020 9:11

Manželka Ricka Owense jménem Michele Lamy nemá problém s odhalováním svého těla či vysokými podpatky ani v pokročilém věku (brzy oslaví 77. narozeniny)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RICK OWENS ONLINE (@rickowensonline) on

Kousek s názvem „Grill Kiss“ je součástí návrhářovy kolekce pro jaro/léto 2020 a představuje upravenou verzi ikonických chelsea boots. Jde o ručně vyráběnou obuv v Itálii z prémiových materiálů a několika futuristickými detaily, které tě hned praští do očí. 

Rozhodně nejde o boty pro každého, a to nejen díky extravagantnímu vzhledu, ale také cenovce. Na stránkách kanadského prodejce SSENSE je totiž najdeš za v přepočtu asi 54 tisíc korun, což je nakonec i dobré, protože je alespoň neuvidíme v početném zastoupení.

Domů
Sdílet
Diskuse