Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2020 18:49
Čas čtení 0:49
Antonín Havlík

Mooza představuje svůj nový videoklip a také double EP Ego & Duše

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Mladý talentovaný raper přichází s novým klipem na track RITD.

Pamětníci rapu znají Lukáše Moozu jako mladého talentovaného rapera, který před lety zaujal české posluchače svým netradičním projevem. Od té doby měl spolupráce s Lvcasem Dopem, Viktorem Sheenem, Hugo Kafumbim nebo DJ Wichem a na svých flow pořád pracuje. 

Fanoušci spekulovali, že v novém videoklipu k singlu RITD, který produkoval Grandon Beats a video si vzal pod taktovku Vláďa Lutha, naráží na čerstvý beef Pastora a Sergeie Barracudy (psali jsme zde). Slovo nenápadně je důležité – v posledních rýmech této skladby totiž rapuje:

„Rozdělit ty love, to je základní faktor, podělej svý lidi a dopadneš jako...“ nedořekl svůj bar, který se nápadně rýmuje se slovem Pastor, jemuž někdejší parťák Barracuda vyčítal, že mu nevyplatil sumu, na kterou měl právo. To však Pastor jakožto jednatel Azurit Kingdom odmítl. Nakonec se ale ukázalo, že o narážku nešlo a můžeme si tím být jisti, jelikož skladba vyšla dlouho před medializací beefu. (Oprava 15.4. 18:59 – V původní verzi článku jsme nesprávně uvedli, že Mooza nepřímo dissoval Pastora. Není to pravda. Za mylně uvedenou informaci se omlouváme.)

 

Ale zpátky k hudbě – mladý raper nedávno vydal double EP Ego & Duše, které kombinují propracované texty a Moozovu striktní flow. Oba projekty můžeš streamovat na Spotify zde (Ego) a zde (Duše) nebo na Apple Music (tady a tady). 

Doporučeno
Nikoho jsem nepodvedl, říká Pastor. Vydal vyjádření o fungování labelu Azurit Kingdom Nikoho jsem nepodvedl, říká Pastor. Vydal vyjádření o fungování labelu Azurit Kingdom 8. dubna 2020 9:49
Domů
Sdílet
Diskuse