Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2020 21:48
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

Podcast: Co nás ve vztahu nejvíc se*e? Tyto věci rozhodně nikdy nedělej

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe již čtvrtý díl našeho podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Uběhl týden a my ti přinášíme další díl našeho nového podcastu Love is on the air, v němž se doktorka NIkita a docent Zach zaměřují na vztahy všeho druhu. Máme už za sebou tři díly, v nichž jsme pobrali seznamování, první rande, trapasy a mnoho dalšího. Tentokrát se díl nese v duchu věcí, které dokáží ve vztahu snad každého vytočit, tak se pohodlně usaď a užij si novou epizodu.

Stejně jako v uplynulých týdnech jsem však i nyní položili pár otázek našim protagonistům, konkrétně tedy doktorce Nikitě. Ta ti řekne něco málo o reakcích samotných posluchačů, jejich osobních příbězích, ale i o tom, na co se můžeme těšit příště.

Doporučeno
Podcast: Intenzivní orální sex s trapným koncem. Jaké bláznivé příběhy nám poslali diváci? Podcast: Intenzivní orální sex s trapným koncem. Jaké bláznivé příběhy nám poslali diváci? 2. dubna 2020 19:09

Podcast je zaměřený i na příběhy od samotných posluchačů, šokovali vás nějakými svými příhodami?

Doktorka Nikita: Lidé nás překvapují příběhy, ale i tím, jak reagují na podcast. Dostáváme super feedback a vidíme, že posluchači se baví s námi. Příběhy musíme ale třídit, neboť lidé nás zasypávají všelijakými historkami, které jsou ne vždy publikovatelné. Je ale super, že dostáváme příběhy od žen, od mužů, od heterosexuálů, homosexuálů, všelijakých lidí v různých situacích.

Můžeš nastínit, jaké bude téma podcastu příští týden? Na co se mohou lidé těšit?
Doktorka Nikita: Další část bude o prvním sexu. Stále se snažíme jít chronologicky. Když se dostaneme ke konci vztahu, k rozchodům a podobně, budeme probírat i kamarádské vztahy, rodinné vztahy, tchyně, nevlastní děti a podobně. Prostě vše, co do mezilidských vztahů přidává napětí. Plánujeme také ale i poradnu, kde lidé budou psát své problémy a my jim budeme radit.

Domů
Sdílet
Diskuse