Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2020 14:07
Čas čtení 1:08
Čoje Matej Ohrablo

Būcheck: Dva vydáme za dvě hodiny tolik jídla, co restaurace s číšníky

GASTRO BRNO
Uložit Uložené

Būcheck je nejpopulárnější brněnský food truck, za kterým stojí pár ze slovenské Šaly. Jejich jídla jsou takovými hity, že se na ně stojí dlouhé fronty ještě před otevřením a vyprodaní jsou často do několika hodin. Čemu vděčí za svůj úspěch?

 

Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Co jsou podcasty a jak je poslouchat? Dozvíš se zde

Sleduj Podgast na Refresheru

V tomto podcastu se mimo jiného dozvíš:
  • Jak je to s cenou jídla a proč má většina lidí o ní mylnou představu

  • Na kterou známou fastfoodovou síť s hamburgery nedají dopustit

  • Jak vznikl „balet“, díky kterému dokáží v malém prostoru foodtrucku vyřizovat objednávky plynule a efektivně

Hosty foodblogera Čojeho v nejnovější části jeho Podgastu jsou Būcheck. Slovenský pár původem ze Šaly už několik let provozuje nejoblíbenější streetfood v Brně. Lidé je milují, ale co je ještě důležitější, jídlu opravdu rozumějí. Nejen fantastickému masu na všechny možné způsoby, ale i neodmyslitelným dezertům, kterými můžete zakončit žebra v housce, pulled pork, hovězí jazyk či pochopitelně prorostlý bůček.

Būcheck je foodtruck, který běžně najdete na známém brněnském náměstí „Zelňák“. Základem jeho sortimentu je model „maso v housce“, ale i podle dlouhých front, které se před stánkem tvoří ještě před otevřením, zjistíte, že toto jídlo není jen tak obyčejné. Būcheck jsou mistři grilování. Berou vždy jen kvalitní maso od známého českého řeznictví Maso Klouda a potom ho připraví podle receptů, z nichž několik prozradili i v Podgastu.

Poslechněte si celou epizodu Podgastu se sympaťák Petrem a Zuzkou, kvůli které navštívili Bratislavu těsně před vypuknutím krize a zavedením přísných opatření.

Podgast je podcast, který vychází každou středu a pro REFRESHER ho tvoří foodbloger Čoje. Zve si do něj zajímavé hosty, se kterými se pustí do řeči bez osnov a pravidel. Začnou o jídle a skončí u čehokoli, na co mají chuť. Dej Podgastu odběr na platformě, na které posloucháš podcasty a hudbu. Neujde ti žádná část s parádními hosty nejen z oblasti gastronomie.

V případě jakýchkoli návrhů nebo připomínek k podcastům nám napiš na adresu [email protected]
Domů
Sdílet
Diskuse