Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2020 19:52
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Solar Opposites bude animák, na kterém budeme závislí. Tvůrce Ricka a Mortyho představuje šílený seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Všech 8 epizod první série Solar Opposites dorazí na Hulu již 8. května.

Před necelým měsícem dorazil první trailer pro Solar Opposites, nový animovaný seriál od Dana Harmona, jednoho z tvůrců Ricka a Mortyho, a Mikea McMahana, bývalého hlavního scenáristu Ricka a Mortyho. Dan sám namluví jednu z postav, takže občas budeš mít pocit, že slyšíš Ricka. Dnes vyšel trailer s pořadovým číslem 2 a my se už nemůžeme dočkat.

Doporučeno
Jak koronavirus dopadl na lidi bez domova v Česku? Jak koronavirus dopadl na lidi bez domova v Česku? 15. dubna 2020 9:52

Vypadá to totiž na nový geniální animovaný seriál s humorem, jaký milujeme právě na Rickovi a Mortym. Zbývá nám jen doufat, že se tvůrci nebudou mezi seriály navzájem vykrádat a kvalita obou počinů nebude kvůli koexistenci trpět. Zatím to však vypadá na úžasnou sci-fi jízdu. Podívej se na skvělý trailer a posuď sám.

Příběh nám představí rodinu mimozemšťanů, kteří jsou nuceni skrývat se na Zemi. Lidé si na ně zvyknou, ale to neznamená, že nebudou terčem šikany. Zapletou se do různých problémů a způsobí množství úmrtí. Mimozemská rodina se bude snažit, aby je lidé měli rádi, což se jim nebude dařit, a tak přijdou s vlastním řešením. Jakým? Zjistíš v traileru.

Ze známějších herců půjčili postavám hlasy Alan Tudyk, Alfred Molina, Amanda Leighton, Andrew Matarazzo, Liam Cunningham či Tiffany Haddish. Všech 8 epizod první série bude na Hulu dostupných 8. května.

Solar Opposites bude ďalším animákom, na ktorom budeme závislí. Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje šialený a vtipný seriál
Domů
Sdílet
Diskuse