Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 11:15
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Bláznivý UFC bojovník Tony Ferguson udělal váhu na zrušený zápas. Jako důkaz pořídil video

SPORT UFC
Uložit Uložené

Tony Ferguson je vskutku unikátní typ bojovníka.

Tony Ferguson je v rámci bojových sportů opravdový unikát. Fanoušky baví svým bojovým stylem, netradičními tréninkovými videi a nyní svoji bláznivou pověst jen potvrzuje. Rozhodl se totiž splnit váhový limit na zápas, který byl zrušen.

Tento víkend se měl Tony utkat s Justinem Gaetjem o titul prozatímního šampiona lehké váhy na soukromém ostrově, který si zajistila organizace UFC. Jak už však všichni víme, k očekávané bitvě nedošlo a kvůli pandemii koronaviru byla akce odložena.

Doporučeno
Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? 3. dubna 2020 11:01

To však Tonymu nezabránilo v tom, aby pokračoval v dietě a srazil váhu na zápasových 155 liber (cca 70 kilogramů). Se shazováním před zápasem se běžně pojí přísný režim a náročné odvodňování, jak se však zdá, to 36letému Američanovi nevadí. Na svůj Instagram nahrál video, na němž je vidět, že váhový limit na zrušený zápas skutečně splnil.

Podle současných plánů by mělo k odloženému zápasu Tony Ferguson vs. Justin Gaethje dojít 9. května (máj) 2020. Tehdy by mělo dojít i k bitvám jako Henry Cejudo vs. Dominick Cruz, Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik a spoustě dalších. Zda se tak však skutečně stane, bude zřejmě záležet zejména na tom, jak se bude vyvíjet situace kolem koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse