Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2020 13:20
Čas čtení 0:54
Martin Mičuda

Rus spojil Mercedes třídy G a Ladu Nivu. Výsledkem je mimořádně zajímavé auto

Rus spojil Mercedes třídy G a Ladu Nivu. Výsledkem je mimořádně zajímavé auto
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.carscoops.com/2020/04/g-niva-2020-is-what-you-get-when-you-mix-a-mercedes-g-class-with-a-lada-niva/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">carscoops.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nesmrtelná Niva a legendární G v jednom.

Sériově vyráběných off-roadů na našem trhu už moc není. Pokud vezmeme v úvahu pouze skutečně relevantní modely, sečteme je na prstech jedné ruky – Jeep Wrangler, Lada Niva, Land Rover Defender, Mercedes-Benz třídy G a Toyota Land Crusier. Z Ruska ale přichází vizualizace, která kombinuje přednosti hned dvou zmíněných modelů.

Jak již jistě tušíš, máme na mysli kombinaci nesmrtelné Nivy a legendárního G. Právě tyto ikony zkombinoval do jednoho ruský designér Alexandr Isajev. Jeho výtvor nese jméno G-Niva, přičemž výsledkem je kompaktní balení a rozměry Nivy, do kterých zasadil styl a prvky z luxusního Mercedesu. Navenek si tak Lada zachovává své tvary, okořeněné jsou ale o designová řešení, která známe z třídy G.

Domů
Sdílet
Diskuse