Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2020 10:39
Čas čtení 5:07
Dominik Vetrák

Zlepši si náladu 10 geniálními komediálními seriály na Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Těchto 10 seriálů na Netflixu nabídne množství zábavy.

V rámci článků o skvělých seriálech na Netflixu a HBO jsme se tentokrát rozhodli podívat se na zoubek komediálním počinům, sitcomům a feel good seriálům. Mnohé jsme zařadili do minulých žebříčků, a tak v tom aktuálním dáváme prostor zejména projektům, které jsme na Refresheru zmiňovali jen minimálně nebo dokonce vůbec.

Všechny však stojí za to a měl bys jim dát šanci. Najít je můžeš na Netflixu. 

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt je jednou ze 4 žen celý život držených v bunkru zvráceného reverenda. Přesvědčil je, že na Zemi nastala apokalypsa, vše zemřelo, jen on se dokázal spojit s Bohem, a tak jim pravidelně nosí zásoby.

Seriál začíná v momentě, kdy jsou dnes už dospělé ženy, avšak s mentalitou dětí, konečně osvobozeny. Sledujeme Kimmy (Ellie Kemper), jak se rozhodne pro osamostatnění a vydá se do New Yorku začít nový život. Zdaleka na něj však není připravena. Její odhodlání nevzdat se je nakažlivé, díky čemuž si postavu rychle oblíbíš.

Seriál nabízí vynikající obsazení, zamiluješ si dokonce i vedlejší postavy. Najdeš v něm mnoho absurdních situací či vtipných momentů, za které častokrát může nevinnost a nezkušenost hlavní hrdinky, co se života mimo úkryt týká.

Vyzkoušej pár částí a rychle zjistíš, zda se na sitcom dokážeš naladit.


2. Community

Ještě předtím, než Dan Harmon vytvořil Ricka a Mortyho, stál za sitcomem Community, kde se kromě jiných představil i Donald Glover aka Childish Gambino. Bezpochyby jde o jeden z nejvtipnějších komediálních seriálů 21. století s postavami, kterým budeš fandit od úplného začátku.

Hlavní dějová kostra vypráví o skupince studentů na vysoké škole v Greendale, kteří se společně pouštějí do bláznivých dobrodružství s divnými příběhovými zvraty.

Community mění v jednotlivých epizodách žánry a dokáže chytit za srdce. Nejde o pouhý sitcom s vtipnými postavami, charaktery procházejí vývojem a seriál dokáže být nesmírně emotivní.

V posledních dnech se říká, že se po šesti sériích dočkáme celovečerního filmu, který celý příběh ukončí.

3. Brooklyn Nine Nine

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 83769 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse