Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2020 9:22
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Značka Vollebak vyrobila nezničitelnou bundu z vláken, která jsou 15krát pevnější než ocel

Značka Vollebak vyrobila nezničitelnou bundu z vláken, která jsou 15krát pevnější než ocel
Zdroj: Vollebak
MÓDA
Uložit Uložené

Designéři z londýnského ateliéru představují další experimentální dílo hodné pozornosti.

Horké letní měsíce jsou tu už zanedlouho, což ale neznamená, že není ten správný čas na nákup nové bundy. Obzvlášť, pokud jde o produkt, který vydrží (téměř) všechno. Přesně taková je totiž nová „The Indestrucitble Jacket“ od značky Vollebak představující tenčí verzi svého péřového předchůdce vhodného i do mrazů -40 ºC.

Doporučeno
Takto si užívají luxus zápasníci MMA: Hazard, exotická zvířata, ale i půjčená auta Takto si užívají luxus zápasníci MMA: Hazard, exotická zvířata, ale i půjčená auta 19. dubna 2020 14:27

Celočerný kousek je vyzbrojen vlákny Dyneema®, která jsou 15krát pevnější než ocel, což v praxi znamená, že problém by ti neměla dělat například ani ostrá čepel jakéhokoli nože. Materiál se zpočátku využíval výhradně při výrobě neprůstřelný oděvů či dokonce vozidel, avšak v průběhu posledních sezón si nachází své čestné místo i v dílnách předních hráčů techwear módy.

Zpět
Sdílet
Diskuse