Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2020 18:22
Čas čtení 1:08
Antonín Havlík

„Ani za ten nový úsměv neschováš to zlo.“ Pastor vydává diss na Barracudu. Vyzval ho na souboj v ringu

HUDBA ČESKÝ RAP RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Udělal jsem hodně chyb, ale nikdy nezradil, vzkazuje Sergei Barracudovi jeho někdejší kolega Pastor.

Sergei Barracuda a Pastor už netáhnou za jeden provaz. Na konci března se po mnoha letech z ostravského labelu Azurit Kingdom odpojil Sergei B. a natočil diss Jezebel, ve kterém se opírá do Pastora. Vyčetl mu například to, že ho okradl a jen parazitoval na jeho jméně.

Pastor se posléze ozval s videem, kde odhalil svou verzi příběhu„Mlčel jsem už dost dlouho a je třeba uvést některé věci na pravou míru. Já jsem nikdy nikoho neokradl, neojebal, nepodvedl. Nikdy jsem nikomu nic nedlužil a nedlužím,“ zmínil ve videu, kde vysvětluje fungování labelu Azurit Kingdom. 

Doporučeno
Nikoho jsem nepodvedl, říká Pastor. Vydal vyjádření o fungování labelu Azurit Kingdom Nikoho jsem nepodvedl, říká Pastor. Vydal vyjádření o fungování labelu Azurit Kingdom 8. dubna 2020 9:49

Nakonec se rozhodl vydat ještě diss s názvem Public Enemy, který reaguje na to, že z něj Barracuda u svých fanoušků udělal veřejného nepřítele. „Vzpomeň si, komus volal, když tě máma vyhodila z domu, roky jsem byl číslo jedna ve tvém telefonu,“ rapuje Pastor. Sergeie prý vytáhl ze stoky, kdežto on jej nyní zradil.

„S*át se mi do holky je absolutní dno – ani za ten nový úsměv neschováš to zlo,“ pouští se do něj v další sloce. „Takže pouliční týpek a teď soudy a žaloby, už jsi byl na fízlech jim to všechno vyklopit? (...) Vzchop se ku**a, nevyhrožuj soudy. Nože do žeber, na to nemáš odvahu, nože ano, ale ty bodáš jen zezadu,“ naložil svému bývalému kolegovi a na konci skladby přidává speciální výzvu

„A ty kecy, že jsem se z tebe pos**l, že mám z tebe strach – tak okej, pojďme se potkat někde v ringu, jako chlapi. Můžeš všem ukázat, jaký jsi střelec. Děti dostanou kolotoče a lidi debilní cirkus, co tě tak baví. My dva si to můžeme vyříkat. Rukavice vhozená,“ uzavřel nový diss. Je nyní na Barracudovi, jaké reakce na tuto výzvu se fanoušci dočkají.

Domů
Sdílet
Diskuse