Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2020 10:18
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Vémola a Végh si změří síly už na konci dubna. Namísto v oktagonu budou závodit na rotopedu

SPORT
Uložit Uložené

Český a slovenský šampion absolvují pětiminutový souboj na speciálním rotopedu se vzduchovým odporem už 30. dubna.

Pěsti sice v tomto souboji zápasníci používat nebudou a dokonce se nesetkají ani v jednom ringu, přesto musí tvrdě trénovat, aby se mohli 30. dubna radovat z vítězství. Karlos Vémola a Attila Végh si změří síly v disciplíně zvané AirBike – „závodech“ na speciálním rotopedu se vzduchovým odporem. Zvítězí ten, kdo za 5 minut spálí nejvíce kalorií a i když by se mohlo na první pohled zdát, že půjde o exhibici, Vémola bere výzvu opravdu vážně. 

Podle něj je to totiž jeden z jeho prvních kroků ke skutečné odvetě poté, co v loňském „zápase století“ prohrál v ostře sledovaném zápase s Véghem už v prvním kole. Slovenský šampion zatím oficiálnímu reparátu odolává, Terminátor se však o něj bude ucházet, dokud ho nedostane.

Doporučeno
Karlos Vémola exkluzivně pro REFRESHER: Attilu Végha respektuju jako největšího slovenského šampiona Karlos Vémola exkluzivně pro REFRESHER: Attilu Végha respektuju jako největšího slovenského šampiona 18. února 2020 16:00

„Nemohu utíkat z boje. O konci budu uvažovat, až když se mi podaří odveta, protože si ji zasloužím a zaslouží si ji i moji fanoušci,“ řekl podle Blesku Vémola. „Nechci, aby takto skončila moje kariéra. Nikdo neříká, že odvetu vyhraju, ale určitě bude vypadat jinak. Až tam se vše ukáže,“ dodal pro bulvární portál.

Promotér organizace Oktagon MMA odhaduje, že vítězem by se mohl stát Karlos Vémola, protože je soutěživější a v tělocvičně se dokáže dřít víc, než by bylo zdrávo. Společně s českým zápasníkem ale uznávají, že Attila Végh ma výhodu v tom, že má delší ruce a nohy. Zápas bude možné sledovat už 30. dubna v 19:30 například na oficiální facebookové stránce organizace a také na O2 TV Sport.

Domů
Sdílet
Diskuse