Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 9:13
Čas čtení 0:41
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner si koupila novou majestátní vilu za více než 900 milionů korun. V rezidenci je 7 ložnic a 14 koupelen

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V rezidenci se dokonce nachází venkovní promítací plátno, domácí kino, bary, herny, posilovna či velké sportovní hřiště.

Jedna z nejúspěšnějších podnikatelek a influencerek Kylie Jenner si v těchto dnech koupila novou rezidenci. Nachází se v lukrativní čtvrti Holmby Hills v Los Angeles a influencerka za ni zaplatila 36,5 milionu dolarů, což je v přepočtu  více než 900 milionů korun.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich 28. dubna 2020 17:51

Pro nejmladší miliardářku na světě to však nebyl žádný problém. Na takovou vilu si totiž vydělá i díky příspěvkům na Instagramu. Jak informuje portál TMZ, dům má rozlohu 1 426 metrů čtverečních, velký bazén, luxusní nábytek a doplňky. Působí spíše jako rekreační komplex nebo lázně.

Domů
Sdílet
Diskuse