Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 14:45
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Kanye West koupil za 5,6 milionu korun dům, ve kterém vyrůstal. Takto skromný příbytek vypadá

KULTURA
Uložit Uložené

Raper se vrací ke svému dětství nenápadnou akvizicí z posledních dní. Zatím nejsou zřejmé jeho plány s rodným domem v Chicagu.

Kayne West se před pár dny oficiálně zařadil do žebříčku miliardářů magazínu Forbes a už má na kontě i první investici, která má ale pro něj spíše nostalgický charakter. Za 225 tisíc dolarů (asi 5,6 milionu korun) totiž koupil dům, ve kterém vyrůstal.

Nemovitost byla ještě před pár lety předmětem sporu s jeho bývalým blízkým spolupracovníkem, který z ní chtěl udělat „inkubátor umění“, dnes je ale již podle portálu WGN majitelem slavný raper a údajně má v plánu investovat dalších 60 tisíc do rekonstrukce. 

Přímý záměr koupě domu v Chicagu sice známý není, dá se ale předpokládat, že má pro Kanyeho v první řadě citovou hodnotu. Jeho máma koupila dům už v osmdesátých letech a v roce 2004 ho prodala. Fanoušci ale mají možnost vidět, kde jejich oblíbený interpret strávil dětství.

Domů
Sdílet
Diskuse