Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 20:00
Čas čtení 0:53
Antonín Havlík

Travis Scott a Kid Cudi pokořili rekord, Sergei Barracuda reaguje na zápas s Pastorem

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj další Freshnews!

Je to vlastně už taková matematická rovnice – další středa, další Freshnews. Těmi dnešními tě provede moderátorka Kateř a my si nyní společně poodhalíme, co se v dnešním vydání vlastně dozvíš.

Po odchodu ostravského rapera Sergeie Barracudy z labelu Azurit Kingdom vznikl diss nejdříve ze strany Barracudy, pak přišla odpověď v podobě Pastorova videa, kde vysvětlil fungování labelu jakožto firmy a nyní vydal ještě disstrack, na jehož konci vyzval svého ex-kolegu ke společnému zápasu v ringu.

Doporučeno
Paulie Garand exkluzivně odtajnil spolupráci s Pil Cm a Majkem Spiritem. Marpo dissuje Bereniku Kohoutovou Paulie Garand exkluzivně odtajnil spolupráci s Pil Cm a Majkem Spiritem. Marpo dissuje Bereniku Kohoutovou 22. dubna 2020 18:45

Na to Barracuda krátce reagoval ve svém Instagram Story. V tom prvním řekl, že Pastorova skladba „je mr**a“, poté své vyjádření rozvedl a řekl, že byl hloupý„Vy si myslíte, že jsem mu nikdy neřekl, že to rapování stojí za ho*no? Já jsem to říkal celou dobu. Dával jsem to dostatečně hlasitě najevo,“ řekl. Společný fight odmítl s tím, že se neumí prát.

U zápasů zůstaneme. První krok ke skutečné odvetě mají před sebou zápasníci Karlos Vémola a Attila Végh. Rány si v tomto souboji zápasníci rozdávat ale nebudou. 30. dubna se totiž utkají v disciplíně zvané AirBike. Jde o závody na speciálním rotopedu se vzduchovým odporem. Tak co, kdo si myslíš, že vyhraje?

V nových Freshnews se také dozvíš, jaký rekord pokořil Travis Scott a Kid Cudi a jakou novinku chystá režisér nezapomenutelného hororu Lidská stonožka. A mnoho dalšího, takže se dobře bav!

Domů
Sdílet
Diskuse