Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2020 11:20
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Čisté linie a luxus v kombinaci s modernou. Mladí čeští architekti představují bydlení snů s výhledem na Beskydy

Čisté linie a luxus v kombinaci s modernou. Mladí čeští architekti představují bydlení snů s výhledem na Beskydy
Zdroj: Monolot
KULTURA
Uložit Uložené

Množství unikátních řešení, otevřenost prostorů a zahrada s bazénem, na kterou bychom si velmi rychle dokázali zvyknout.

Kvalitní architektury na území Česka už dávno není jako šafránu. V následujících řádcích se o tom opět přesvědčíš, a to díky dílu mladého ateliéru Papousek & Silhan Architects.

Projekt nacházející se na úpatí Beskyd si nás získal už na první pohled. Konkrétně se přitom jedná o návrh rodinné vily splňující nejpřísnější kritéria. Tvarosloví domu se přímo odvíjí od výhledů na blízké vrcholy, které mají majitelé při snídani na terase jako na dlani, což představuje obrovské lákadlo.

Doporučeno
Prahou prošel pochod proti rasovému násilí. „Zeptejte se Romů, jaké mají zkušenosti s policií,“ ozývalo se na něm (Fotoreport) Prahou prošel pochod proti rasovému násilí. „Zeptejte se Romů, jaké mají zkušenosti s policií,“ ozývalo se na něm (Fotoreport) 13. června 2020 23:06
Zpět
Sdílet
Diskuse