Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 18:01
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

V Česku dnes zemřelo 8 lidí s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové informace.

Po dobrých zprávách z dnešního rána, kdy se ukázalo, že za poslední den nezemřel v Česku žádný člověk s koronavirem, nyní přichází jedno smutné sdělení. Během dneška se totiž počet obětí navýšil o 8 lidí, kteří koronaviru bohužel podlehli. Aktuálně tedy úřady evidují 235 zemřelých pacientů.

Onemocnění covid-19 je aktuálně prokázáno u 4 126 osob, z toho 348 lidí je hospitalizováno. Celkově byla nákaza prokázána v 7 642 případech (tedy včetně vyléčených a zemřelých pacientů). O aktuálních statistikách informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Pozitivní informací je však skutečnost, že dnes přibylo více než 100 nově vyléčených pacientů. Těch je v tuto chvíli již 3 281. Za celou dobu pandemie bylo v České republice provedeno 242 088 laboratorních testů. Další aktuální údaje zveřejní ministerstvo zdravotnictví zítra ráno.

Domů
Sdílet
Diskuse