Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2020 17:44
Čas čtení 0:59
Adam Novosad

Animovaný Herkules od Disney se dočká hrané verze. O produkci se postarají režiséři Avengerů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney se pouští do předělávky další animované legendy.

Oblíbený animovaný film Herkules z roku 1997 se v příštích letech dočká předělané hrané verze. Disney má za poslední dobu v oblibě předělávky svých starších ikonických filmů, o čemž se diváci přesvědčili díky snímku Lví král či Mulan, která by se měla do kin dostat v červenci tohoto roku, informuje Hollywood Reporter.

V původní animované pohádce se Hádes pokoušel zbavit Herkula božských schopností, avšak Herkules nakonec skončil u pastýře. Díky božstvu se z něj stal neuvěřitelně silný mladý muž, který se jednoho dne dozví o svém původu a vydává se na dobrodružnou cestu za hrdinstvím a láskou.

Animovaný Herkules od Disney sa dočká hranej verzie. O produkciu sa postarajú režiséri Avengerov
Zdroj: Disney

Zatím není jasné, do jaké míry se Disney pokusí zachovat původní scénář filmu. O produkci by měli postarat Joe a Anthony Russoovi, kteří režírovali Endgame i Infinity War v sérii Avengers. Režírovat by však film neměli.

Studio AGBO bratry Russoovi najalo scenáristu Davea Callahama, aby se pustil do práce a vymyslel, jak by se měla hraná verze poprat s původním příběhem. Callaham pracoval na projektech jako Wonder Woman 1984, Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 či Godzilla.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29

Produkce filmu je v úplných začátcích, a tak si na herecké obsazení budeme muset počkat, fanoušci už ale mají představu o tom, koho by chtěli vidět v hlavních rolích.

Favoritkou na roli Megary, do které se Herkules zamiloval, je Ariana Grande díky svému výkonu v The Disney Family Singalong, kde zazpívala skladbu I Won’t Say I’m in Love. Do role Herkula by se mohl vžít Idris Elba či Ryan Gosling, ale realita bude zřejmě nakonec rozdílná.

Domů
Sdílet
Diskuse