Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 20:12
Čas čtení 1:34
Vojtěch Vanda

Chceš se dozvědět, jak rozjet vlastní úspěšný projekt? Sleduj REFRESHER přednášku v rámci Pražského Barcampu!

KULTURA ČESKO
Uložit Uložené

Nemusíš ani nikam chodit. Stačí, když si 6. května naladíš live stream Pražského Barcampu na Facebooku.

Ve čtvrtek 19. února začalo hlasování o tom, kdo bude mít možnost vystoupit s vlastní přednáškou v rámci Pražského Barcampu. Zúčastnil se jej i REFRESHER, dali jsme ti o něm vědět a dnes můžeme s radostí konstatovat, že nás tam uvidíte!

Pražský Barcamp je konferencí pro středoškoláky, která jim pomáhá být profi v tom, co je baví – zajímavě a bez zatuchlých pouček. Inspiruje všechny, kterým jejich budoucnost není lhostejná, k seberealizaci a sebevzdělání, motivuje, radí, kde získat praxi, a to s pomocí přednášek profíků, kteří mají real zkušenosti (a nemají frňák nahoru!). Vše za cenu vzduchu – zdarma!

Přednáška od profíků 

Už 6. května se ti představí dva členové českého týmu Nikita a Vítek, kteří nejenže ti v rámci přednášky vysvětlí, jak dostat svůj projekt krok po kroku na vrchol, ale také si s nimi můžeš o den dříve v rámci workshopu vyzkoušet, jak rozjet vlastní podcast.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 9:06

Za tuto příležitost jsme všem hlasujícím velice vděční! Bereme to jako signál, že tě zajímá všechno o tom, jak funguje jednička mezi livestyleovými médii. Proto tě rádi zasvětíme během třicetiminutové přednášky do příběhu REFRESHERu a povíme ti, jak se povedlo z domácího úkolu vybudovat nejčtenější online magazín pro mladé v Česku a na Slovensku.

Workshop o tom, jak rozjet vlastní podcast 

Ještě v úterý 5. května ti však přineseme speciální workshop, díky kterému se dozvíš vše podstatné o tom, jak rozběhnout vlastní úspěšný podcast. Úterní workshop, který si pro tebe naši kolegové připravili, bude rozdělen na teoretickou a praktickou část.

Doporučeno
Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? 21. dubna 2020 21:21

Nikita a Vítek ti zadají úkol, na který ti naši profíci z branže posléze poskytnou zpětnou vazbu. Vyzkoušíš si přípravu vlastního konceptu a sám si něco nahraješ. Nejlepší nápady se i na místě vyhodnotí.

Naše kolegy Nikitu a Vítka, kteří workshop povedou, už možná dobře znáš. Sami totiž rozjeli populární podcast Love is on the air, ve kterém se zaměřují na vztahy a vše, co se jich týká. Naše dvojice v něm probírá vlastní příhody ze života, podcast je však zaměřen i na interakci s fanoušky, a tak dáváme prostor i příběhům přímo od našich posluchačů.

Vzhledem k situaci, jaká na světě vládne, se s naší dvojkou setkáš, bohužel, pouze virtuálně. I tak se ale dozvíš spoustu zajímavých informací. Navíc z pohodlí svého gauče.

Doporučeno
Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? 28. dubna 2020 21:11

Kdy a kde? 

Workshop proběhne v úterý 5. května od 14:00 do 15:30, uskuteční se přes Zoom a přihlásit se můžeš zde. Jestli tě zajímá pouze přednáška, stačí, když zavítáš na tuto facebookovou stránku, kde ji můžeš sledovat ve středu 6. května od 15:00 do 15:30. Přednáška je zdarma, budeme se těšit!

Domů
Sdílet
Diskuse