Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 15:00
Čas čtení 0:44
Antonín Havlík

Strážníci v Praze našli 703 odhozených krabů, někteří ještě žili. Vyhodil je zřejmě majitel restaurace

NEWS ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Krabí apokalypsa, komentuje pražská městská policie.

Městská police musí řešit různé případy. Někdy úsměvné a někdy naopak situace, při kterých by si přáli, aby dotyčného viníka dostali do rukou. Právě druhý případ popsali v pondělí odpoledne pražští strážníci na svém Facebooku. Nazvali jej „Krabí apokalypsa“. 

„Další z případů, při kterém může člověk pouze nevěřícně kroutit hlavou a přát si, aby dotyčného dostal ,do rukou‘, řešili naši strážníci v ulici Josefa Bíbrdlíka v Praze 4,“ popsala městská policie. Na místě našla ve škarpě u silnice odhozené vzrostlé kraby – v alarmujícím množství.  Bylo jich totiž přesně 703. 

Doporučeno
Ano, opravdu se jmenuji Degen, říká autor nejprotivnější show na internetu. Otravuje poctivě pracující lidi po telefonu Ano, opravdu se jmenuji Degen, říká autor nejprotivnější show na internetu. Otravuje poctivě pracující lidi po telefonu 3. května 2020 11:00

Ještě smutnější pak je, že i když to při příjezdu hlídky vypadalo, že zhruba polovina jedinců vykazuje známky života, nakonec se ani přes velkou snahu pracovníků odchytové služby nepodařilo žádné ze zvířat zachránit

Nabízí se logická otázka, kdo je v takovém množství na místo odnesl a proč to udělal. I ohledně toho mají strážníci svou verzi. „Je velmi pravděpodobné, že krabi pocházejí ze soukromého chovu některé z pražských restaurací a stali se tak obětí mixu zavřené provozovny a cynického kalkulu majitele,“ zní jejich odhad. 

Domů
Sdílet
Diskuse