Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 20:34
Čas čtení 1:00
Daniel Mikolášik

Travis Scott si na narozeniny daroval luxusní Bugatti Chiron v hodnotě 3 milionů dolarů

TECH
Uložit Uložené

Zrychlení z 0 na 100 km/h automobil zvládne za méně než 2,5 sekundy.

Americký raper Travis Scott před pár dny, konkrétně 30. dubna, oslavil své 28. narozeniny. Při této příležitosti dostal množství luxusních dárků, jak se na celebritu jeho rozměrů patří. Jak však informuje portál GQ, pravděpodobně největším skvostem je černý přírůstek do garáže – Bugatti Chiron.

Doporučeno
Užij si koncert Travise Scotta ve Fortnite, hudebně grafická genialita 21. století nabírá nový význam Užij si koncert Travise Scotta ve Fortnite, hudebně grafická genialita 21. století nabírá nový význam 24. dubna 2020 15:18

Není však zcela jisté, zda si ho opatřil sám, nebo v tom má prsty Kylie Jenner. Matka jeho dcery Stormi mu totiž naposledy na loňské narozeniny darovala Lamborghini v hodnotě 280 000 dolarů.

Jak však informuje portál GQ, luxusním vozem za přibližně 3 miliony amerických dolarů (2,7 milionu eur) se zakladatel hudebního vydavatelství Cactus Jack Records obdaroval sám. Černému Bugatti s modrými detaily trvá zrychlení z 0 na 100 km/h méně než 2,5 sekundy a pyšní se ohromnou maximální rychlostí 420 km/h.

Mezi parametry určitě stojí za zmínku i výkon motoru – 1 500 koní, tedy téměř 1 120 kilowattů. Karoserie byla inspirována veteránem Bugatti Type 57SC Atlantic. Raper interiér neodhalil, ovšem ten je u těchto vozů šitý na míru dle požadavků majitele.

„Pokud mají zákazníci zvláštní přání týkající se barev či materiálů, což je u vozidel Bugatti téměř pravidlem, designéři a inženýři udělají vše, co je v jejich silách, aby to při výrobě zohlednili,“ tvrdí automobilka Bugatti.

Domů
Sdílet
Diskuse