Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 19:40
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Podcast: Máš pocit, že po rozchodu končí svět? Ukážeme ti, že to může být i nová šance

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Podcast Love is on the air se hlásí s novým dílem.

Odebírej nás na Spotify

Pokud nás sleduješ pravidelně, tak už zřejmě dobře víš, že každé úterý ti přinášíme nový díl našeho pravidelného podcastu Love is on the air. V něm se doktorka Nikita a docent Zach zaměřují především na vztahy a vše, co s nimi souvisí. V uplynulých týdnech naše ústřední dvojice probrala už řadu témat, se kterými se asi každý z nás dokáže ztotožnit. A ani dnešní díl nebude výjimkou. 

Doporučeno
Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? 28. dubna 2020 21:11

Tentokrát se doktorka Nikita a docent Zach zaměří na rozchody a opět přijdou na přetřes všechny palčivé otázky, které se s tímto tématem pojí. Končí svět, když se s tebou protějšek rozejde? A poznáš se v našem žebříčku nejčastějších rozchodů? To i mnohem více na tebe v našem podcastu čeká, tak se opět připrav na porci zábavy, ale třeba i nových poznatků. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse