Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 17:20
Čas čtení 0:59
Richard Balog

Moncler představuje elektrické kolo vhodné i do terénu s dojezdem až 110 kilometrů

Moncler představuje elektrické kolo vhodné i do terénu s dojezdem až 110 kilometrů
Zdroj: MATE
MÓDA
Uložit Uložené

Dostupných přitom bude jen 1 000 kusů v 2 barevných provedeních.

Moncler je ikona, kterou zná každý, kdo alespoň příležitostně sleduje dění kolem oděvního průmyslu nebo náš web. Značka s francouzskými kořeny aktuálně sídlící v Miláně se proslavila zejména výrobou prvotřídních péřových bund, avšak její portfolio je mnohem bohatší a zahrnuje několik zajímavostí.

Ty vycházejí většinou pod hlavičkou divize Genius, na kterou mají vliv přední designéři v čele s Hiroshim Fujiwarou či Craigem Greenem. Jinak tomu není ani v případě novinky v podobě elektrického kola.

Doporučeno
10 párů tenisek, díky kterým ozvláštníš své outfity 10 párů tenisek, díky kterým ozvláštníš své outfity 5. května 2020 15:06

Technologická hračka pro bohaté vznikla ve spolupráci se značkou MATE patřící mezi špičku v oboru. Dánskou společnost ve světě proslavil zejména ikonický design značně připomínající BMX modely kol, na jakých jsme se proháněli během dětství. I to byl určitě jeden z důvodů, proč si na prezentaci nejnovějšího kousku s logem Moncler na hliníkové kostře kompetentní lidé vybrali jezdce Nigela Sylvestra.

Domů
Sdílet
Diskuse