Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 14:00
Čas čtení 1:14
Vojtěch Vanda

Američanka na videu boxuje se psem. V černých rukavicích mu dává rány jako v ringu

NEWS
Uložit Uložené

Nechutné video vyvolalo na sociálních sítích pozdvižení.

Na Twitteru se objevilo video, nad kterým zůstává rozum stát. Zachytilo ženu v černých boxovacích rukavicích, která se chystá zápasit se svým psem. Německý ovčák, který evidentně nechápe, co se děje, najednou začne od ženy dostávat rány pěstí. Celou scenérii natáčí muž, který se násilnému aktu směje.

Doporučeno
Tělo upáleného psa v pytli zavěsil na strom. Pachateli hrozí 2 roky vězení Tělo upáleného psa v pytli zavěsil na strom. Pachateli hrozí 2 roky vězení 6. května 2020 15:15

Kromě evidentního týrání zvířat doprovází video i nechutný komentář. Nerovnou bitku mezi zvířetem, u kterého se dá očekávat, že ani nechtělo zaútočit a chtělo si pouze hrát, posměšně komentuje muž za kamerou. Web iDNES.cz jeho málo srozumitelnou poznámku přeložil. Prý říká: „Boxujeme se zvířaty. Kde je Sarah McLachlanová?“ Narážel tak na aktivity za práva zvířat, kterými je kanadská zpěvačka známá.

Video se objevilo na twitterovém účtu @brownnshugaaa v pondělí. Jeho majitel nechutnou scénu, která se odehrála v hlavním městě amerického státu Idaho Boise, také náležitě okomentoval. „Chci vědět, jak se ta holka jmenuje. Kdo, do p*dele, praští psa takovým způsobem? Sdílejte to, ať zjistíme, kdo to je. Nenecháme to projít jen tak,“ napsal.

Video se po síti rozšířilo a už brzy bylo známo jméno „bojovnice“. Podle Idaho Humane Society, zvířecího útulku v Idaho, se jmenuje London Minor. Video, na které byla asi hrdá, zavěsila na Snapchat. 

Útulek tak přijal nutná opatření. „Začali jsme s oficiálním vyšetřováním. Nyní se čeká na výrok státního zastupitele, jak se bude tento čin trestně charakterizovat,“ vyvěsili na svůj profil na Facebooku. 

Doporučeno
Policisté chytili 5letého chlapce řídit SUV na dálnici. Prý si jel koupit nové Lamborghini Policisté chytili 5letého chlapce řídit SUV na dálnici. Prý si jel koupit nové Lamborghini 6. května 2020 7:15

Podle webu Toofab se žena prý snažila své činy na videu ospravedlnit. Podle jednoho z jejích followerů uvedla, že si se psem pouze hrála a že by mu nikdy neublížila. Německý ovčák je prý pouze zvyklý na ostřejší hry. Minor následně změnila statuty profilů na sociálních sítích z veřejných na soukromé.

Domů
Sdílet
Diskuse