Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 18:24
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Assassin's Creed: Valhalla odhaluje obléhání hradů a krvavé souboje vikingů. Navštívíme Stonehenge a možná potkáme i Odina

TECH
Uložit Uložené

Během Xbox Inside jsme se dočkali i nové ukázky z Assassin's Creed: Valhalla.

Microsoft slíbil, že vůbec první gameplay záběry pocházející z hraní na next-gen konzoli Xbox Series X uvidíme během události Inside Xbox. Svůj slib také dodržel a kromě množství dalších her ukázal spolu s Ubisoftem i nesmírně očekávanou open world RPG hru Assassin's Creed: Valhalla. Na trailer se můžeš podívat níže. Bohužel, Microsoft nevychytal komunikaci této události.

Namísto slibovaných gameplay videí jsme se totiž ve většině dočkali pouze cinematic trailerů a renderovaných scén, které se skutečnou hratelností nemají nic společného. Podobně to bylo i s Assassin's Creed, protože jsme viděli jen cutscény.

Máme však i dobré zprávy. Valhalla nepokračuje v trendu předešlých her, které byly pokaždé větší a větší. Po obrovském open worldu v Origins jsme se dočkali ještě většího Odyssey, která je extrémně rozsáhlá a zbytečně natažená. Její dohrání na 100 % zabere stovky hodin a drtivá většina náhodných setkání, questů a vedlejších úkolů je podprůměrná.

Doporučeno
V Assassin's Creed: Valhalla si postavíš vlastní vikinskou vesnici a budeš plenit Skandinávii a středověkou Anglii V Assassin's Creed: Valhalla si postavíš vlastní vikinskou vesnici a budeš plenit Skandinávii a středověkou Anglii 2. května 2020 8:35

Tvůrci si kritiku vzali k srdci a Valhalla nebude tak rozsáhlá. I přesto však nabídne desítky hodin skvělé zábavy v Norsku a na konkrétních místech v tehdejších 4 královstvích Anglie. Navštívit budeš moci i Stonehenge a někteří se už určitě těší, jak budou rapovat s ostatními vikingy v nové minihře.

Assassin's Creed Vallhala vyjde pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC a Stadii koncem listopadu nebo v prosinci 2020. Na vývoji hry pracuje celkem 15 studií Ubisoftu. Více informací najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse