Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 7:28
Čas čtení 0:52
Tímea Krauszová

5letý chlapeček, který si chtěl s třemi dolary koupit Lamborghini, se v něm konečně projel. Svezl ho úspěšný podnikatel

NEWS
Uložit Uložené

Tentokrát už neseděl za volantem.

Policisté v americkém státě Utah začátkem tohoto týdne zastavili teprve 5letého chlapce, který řídil stříbrné SUV jeho rodičů. Chlapec si chtěl koupit vlastní Lamborghini za celé své úspory (tři dolary), místo toho jej však policisté přivezli domů a za trest dostal zaracha. Jeho sen o jízdě ve skutečném Lambu se mi však nakonec díky ochotnému podnikateli splnil, píše CNN.

Doporučeno
Policisté chytili 5letého chlapce řídit SUV na dálnici. Prý si jel koupit nové Lamborghini Policisté chytili 5letého chlapce řídit SUV na dálnici. Prý si jel koupit nové Lamborghini 6. května 2020 7:15

Místní podnikatel mu nabídl, že ho povozí

Podnikatel Jeremy Neves, který vlastní byznys s mobilními telefony, nabídl rodině, že malého Adriana povozí ve svém Huracánu. Rodiče s tím nakonec souhlasili a podle slov jeho starší sestry chlapeček zářil štěstím. „Byl tak šťastný. Jeho tvář se celá rozzářila po tom traumatu, kterým si musel projít,“ řekla.

„Tím, že jsem se s ním projel, jsem mu mohl alespoň trochu přiblížit jeho sen a ukázat mu, že je to možné,“ vyjádřil se zmíněný podnikatel pro CNN. „Koneckonců, i já jsem byl takový jako tento chlapeček a teď jsem v pohodě!“

Domů
Sdílet
Diskuse