Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 8:38
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Ariana Grande a Justin Bieber ukázali, jak tráví karanténu. Všechny výdělky z nejnovějšího klipu darují nejzranitelnějším

HUDBA
Uložit Uložené

Vzácné spojení dvou obrovských hvězd přichází právě z důvodu aktuální situace.

Ačkoliv popové světy Ariany Grande a Justina Biebera mají relativně logický průnik, nepatří mezi interprety, kteří by si k sobě našli hudební cestu a pravidelně spolupracovali. Tentokrát je však spojil společný manažer Scooter Braun a výsledkem je novinka Stuck With U, která vznikla jako reakce na aktuální situaci. Nejdůležitější v tomto případě je, že celý profit ze streamovacích služeb, YouTube a dalších komerčních platforem autoři darují na dobrou věc.

Zároveň bylo cílem vyzdvihnout to, jakým způsobem se zdravotníci ve Spojených státech zapojují do boje s pandemií. Braun dále konstatoval, že podobné charitativní projekty by chtěl se svými umělci dělat každý rok, protože měl možnost vidět, že si to i v tomto případě Justin a Ariana velmi užili.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29

Ještě před několika dny autoři skladby prostřednictvím Instagramu vyzvali fanoušky, aby se natočili, jak tančí, případně dělají jinou aktivitu, přičemž do pozadí si měli pustit části zveřejněných instrumentálek. Výsledkem je videoklip z domácího prostředí, ve kterém kromě desítek fanoušků vystupují i ​​samotní hlavní aktéři. Máme možnost vidět, jak Justin a Ariana tráví karanténu, přičemž v některých momentech přijdeš na to, že dělají možná i úplně totéž, co ty.

V konečném důsledku bylo cílem poukázat na skutečnost, že jsme v tom v současnosti všichni spolu bez rozdílu.

Domů
Sdílet
Diskuse