Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 11:01
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Otec Tysona Furyho vyzval Mikea Tysona na zápas. Zmlátil by i tvého syna, smějí se fanoušci

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Postaví se Mike Tyson do ringu s Johnem Furym?

Mike Tyson je v poslední době na roztrhání. Od chvíle, kdy oznámil své plány postavit se znovu do ringu v rámci charitativního zápasu, mu přišlo již několik nabídek. Pozornost kolem bývalého šampiona stoupla také po nedávném tréninkovém videu, na kterém je vidět, že ani v 53 letech „Iron Mike“ do starého železa rozhodně nepatří.

Doporučeno
53letý Mike Tyson má stále extrémně rychlé a silné údery. Sleduj jeho nové video z tréninku 53letý Mike Tyson má stále extrémně rychlé a silné údery. Sleduj jeho nové video z tréninku 2. května 2020 9:40

Jedním z těch, kdo si na legendárního boxera brousí zuby, je překvapivě otec současného šampiona organizace WBC Tysona Furyho„John Fury se před nikým schovávat nebude, hodlám bojovat s Mikem Tysonem,“ křičí na videu odhodlaně 55letý Brit. „Raději umřu, než abych se vzdal,“ říká na konci.

Domů
Sdílet
Diskuse