Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 16:13
Čas čtení 0:45
Matej Krajčovič

Disney+ chystá pokračování Lovců pokladů s Nicolasem Cagem. Přijde film i seriál.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film bude chtít nalákat předplatitele pro streamovací službu.

Streamovací platforma Disney+ chystá podle informací webu ScreenCrush.com pokračování filmů Lovci pokladů a Lovci pokladů: Kniha tajemství.

Z pohledu tržeb úspěšné, ale z pohledu kritiků opravdu rozporuplné příběhy měly v hlavní roli dobrodruha Benjamina Gatese, kterého ztvárnil Nicolas Cage ještě v letech 2004 a 2007.

Disney pravděpodobně natočí trojku v samostatném 1,5 či 2hodinovém filmovém formátu, ale jak velí poučka při snaze dosáhnout co největších tržeb a sledovanosti, noví Lovci pokladů přijdou i jako seriál.

Disney+ chystá pokračovanie Lovcov pokladov s Nicolasom Cageom. Bude ako film aj seriál
Zdroj: Disney.com

„Určitě pracujeme na jednom projektu pro streamování a děláme také na jednom pro velké plátno. Doufejme, že oba přijdou zároveň. Ten pro Disney+ má mnohem mladší obsazení. Je to stejný koncept, ale s mladými herci. Filmový bude mít již známé herce,“ řekl producent Jerry Bruckheimer, kterému letos vyšel film Bad Boys for Life a v létě se přidá i Top Gun: Maverick.

Domů
Sdílet
Diskuse