Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 21:52
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Pokora Tekashimu chybí i nadále, v prvním klipu po roce a půl ukazuje sledovací náramek od policie a napodobuje výstřely

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper je zpět s novým videoklipem, ve kterém nezůstal své pověsti nic dlužen.

6ix9ine po roce a půl ve vězení vydává první singl. Ten dostává název Gooba a mladý raper v něm opět dělá vše, co umí nejlépe. Nakládá svým kolegům do zvučného beatu, který doplňuje o výkřiky a napodobuje při tom zvuky výstřelů. Samozřejmostí je již i doprovodný klip, který vznikal v karanténních podmínkách a zároveň zohledňuje skutečnost, že je 6ix9ine do srpna ještě vězněm se sledovacím náramkem na noze v domácím vězení.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29

Podle všeho tedy vizuál vznikal v jednom z pokojů jeho domu a hostují v něm kamarádky jeho přítelkyně Jade, která dostává v klipu skoro hlavní roli. Tekashi předvádí své typické taneční kreace, barevné vlasy mu však už odrostly, a tak si pomáhá zapletenými copy.

Domů
Sdílet
Diskuse