Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2020 9:35
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Zápasník UFC má koronavirus, dnes měl bojovat na jednom z nejočekávanějších turnajů. Nakazili se i členové jeho týmu

SPORT KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ronaldo Souza má pozitivní výsledky na onemocnění covid-19, do dnešního zápasu tedy nenastoupí.

Těsně před vypuknutím akce UFC 249, jednoho z nejočekávanějších turnajů tohoto roku, byl bojovník Ronaldo „Jacare“ Souza nucen ze svého zápasu odstoupit. Zdravotníci u něj totiž potvrdili nákazu novým druhem koronaviru, onemocnění covid-19 bylo prokázáno i u dalších dvou členů jeho týmu. Žádný z běžných symptomů nemoci se u nich však zatím nevyskytuje.

Přestože nelze vyloučit možnost, že Souza mohl potenciálně nakazit další osoby, organizace na svých plánech akci uspořádat nic nemění. Turnaj by tak měl proběhnout navzdory pozitivnímu výsledku. Trojice nakažených nyní poputuje do izolace a zdravotní tým UFC bude jejich stav kontrolovat. 

Doporučeno
Otec Tysona Furyho vyzval Mikea Tysona na zápas. Zmlátil by i tvého syna, smějí se fanoušci Otec Tysona Furyho vyzval Mikea Tysona na zápas. Zmlátil by i tvého syna, smějí se fanoušci 8. května 2020 11:01
Domů
Sdílet
Diskuse