Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 9:34
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Tekashiho první track po propuštění z vězení překonal Eminemův světový rekord v počtu views za 24 hodin

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine je rekordman.

V neděli večer přidal 6ix9ine dnes již smazaný příspěvek na Instagram, v němž v krátkosti vysvětlil, proč se rozhodl udat nebezpečný gang. Tekashi argumentuje tím, že jeho úkolem je překonávat limity hudby, což se dnes ukazuje jako pravdivý fakt.

I když ho řada lidí nenávidí, počítadlo lajků a dislajků u nejnovějšího tracku říká, že si získal 90 % fanoušků při více než 4 milionech hlasů, což je důkaz, že může nerušeně pokračovat v tom, co dělá a může si být jistý, že mu to bude vynášet. 

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Ještě markantnější je však důkaz přicházející se samotným počítadlem views. Podle Chartdata zaznamenal za prvních 24 hodin Tekashi přibližně 43 milionů views, což je ještě o přibližně 5 milionů více, než dokázal získat Eminem na disstracku Killshot na Machine Gun Kellyho. Veterán z Detoritu sice nepotřeboval ani videoklip, přesto však platí, že 6ix9ine je v současnosti držitelem světového rekordu v počtu views na jedné skladbě na YouTube za 24 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse