Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 19:17
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Boba Fett se objeví v 2. sérii The Mandalorian. Hrát ho bude herec, který ve filmech hrál jeho otce Janga

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhá série Mandaloriana bude plná známých postav z filmové ságy.

Boba Fett měl plodný týden. Nejprve jsme se dozvěděli, že zrušený Star Wars film od Joshe Tranka (Kronika, Fantastic Four) byl skutečně o nejznámějším lovci odměn ve Star Wars univerzu. Nyní se prostřednictvím The Hollywood Reporter dozvídáme, že se tato legendární postava přeci jen vrátí. Mělo by jít o malou roli v 2. sérii oblíbeného seriálu The Mandalorian, která se na Disney+ začne vysílat už letos.

Boba Fetta by si měl zahrát Temuera Morrison. Ten hrál v trilogii (Star Wars: Epizody I, II a III) otce Boba Fetta se jménem Jango Fett. Jelikož je ale Boba klonem Janga, jde v podstatě o téhož člověka, takže jejich identický vzezření nebude divné. Boba Fett se již údajně objevil v první sérii The Mandalorian, konkrétně v epizodě Gunslinger. Mělo jít o tajemnou postavu, která se objevila u mrtvoly Fennec Shand (Ming-Na Wen).

Domů
Sdílet
Diskuse