Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 10:44
Čas čtení 5:02
Viktor Kniš

Tekashi lhal, když soudu řekl, že se chce změnit a být symbolem naděje: 5 chyb, které udělal 6ix9ine po propuštění

Tekashi lhal, když soudu řekl, že se chce změnit a být symbolem naděje: 5 chyb, které udělal 6ix9ine po propuštění
HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi je už několik týdnů v domácím vězení a jeho kontroverze graduje, i Ego si už dnes myslí, že je 6ix9ine v ohrožení života.

„Bojím se o něj. Tak, jak snadno sundali Nipseyho, XXXTentaciona nebo Pop Somoka, o tom jste většina z vás ani nečetli. Jemu se také může něco hrozné stát,“ konstatuje člen Kontrafaktu Ego, který měl v minulosti k Tekashimu blízko během jeho návštěv na Slovensku. I on si myslí, že současné provokace mohou dopadnout velmi špatně. Všechny tři rapery, které Ego jmenoval, v posledních letech někdo zastřelil.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Tekashiho kroky je dnes náročné nesledovat, protože jeho aktivity mají obrovský hype. Připravili jsme proto krátký souhrn toho, co všechno nás už překvapilo vzhledem k aktuální situaci pro 24letého rapera.

5 chýb, ktoré 6ix9ine spravil po prepustení: Riskuje život, keď kričí, že je kráľom New Yorku a ukazuje šperky?
Zdroj: 6ix9ine/IG
Lhal soudci, který rozhodl o jeho budoucnosti

6ix9ine se do vězení dostal v listopadu 2018, obvinili ho v souvislosti s pašováním drog, násilnými a ozbrojenými trestnými činy a propojením s gangem Nine Trey. Maximální 47letý trest za mřížemi ale nedostal, protože se dohodl s federální policií a pomohl usvědčit 11 členů gangu, kteří se nakonec všichni přiznali, resp. jim vinu dokázal soud. Prokurátor ocenil Tekashiho spolupráci a navrhl snížení trestu na nutné minimum, protože to byl právě duhový raper, kdo ztotožnil hlasy, obličeje, přezdívky a civilní jména členů Nine Trey.

Proč by někdo chtěl raperovi ublížit je zřejmé, a proto je nepochopitelné, proč zvolil rétoriku, která ho může stát život. Tekashi je kvůli koronavirové pandemii na svobodě už několik týdnů, do starých kolejí plných kontroverze se ale vrátil hned v pátek, kdy vydal svůj nový klip. V něm mladý interpret ukazuje, že velkou část toho, co řekl u soudu v rámci své závěrečné řeči, nemyslel vážně. 

Dnes už 6ix9ine sebevědomě vykřikuje, ohání se slovem „udavačství“, zároveň ukazuje řetízky a nadává všem okolo. V dopise soudci, který rozhodl o zkrácení jeho trestu ze 47 let na 24 měsíců Tekashi tvrdil, že se změní: „Chci využít své platformy na to, abych napravil všechny své chyby. Chci inspirovat mladé. Mé aktivity budou vyprávět pravdivý příběh úspěšného růstu, vykoupení a ukáží mou ochotu změnit se,“ napsal v dopise Tekashi.

Dnes už víme, že to není pravda a zároveň je téměř jisté, že výstřední Daniel s duhovými copy nebude mít důvod zpomalit. 

Tekashi soudci: Změním se k lepšímu, jsem vzorem pro miliony lidí; Tekashi po propuštění: Jsem králem New Yorku

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 84482 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak Tekashi nemluvil pravdu, když tvrdil, že se chce polepšit a chce být ideálním vzorem pro fanoušky
  • Jaké chyby udělal krátce po propuštění jen proto, že se chtěl pochlubit novými šperky za miliony
  • Jak veřejnosti opakovaně odhalil, kde se skrývá
  • Jak se rozhodl vysvětlit, že je udavač a proč pravděpodobně nezvolil správnou taktiku
  • Proč před soudem pravděpodobně lhala i jeho matka
Domů
Sdílet
Diskuse