Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 10:04
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Jak budou vypadat finálová kola SuperStar a budou finalisté zpívat s rouškami? Známe odpověď

KULTURA
Uložit Uložené

SuperStar bude mít v tomto ročníku 2 finálová kola, která se budou vysílat živě a během kterých budou o finalistech rozhodovat už diváci prostřednictvím sms hlasování.

Aktuální ročník SuperStar se pomalu blíží do finále, a tak tvůrci pěvecké talentové soutěže konečně odpovídají na otázku, jak budou vlastně jednotlivé finálové večery vypadat. Dlouhá léta jsme byli zvyklí na živé vysílání za přítomnosti diváků, což však vzhledem k aktuální pandemické situaci není možné. „Superstar bude mít tento ročník 2 finálová kola, která budou vysílána živě a během kterých budou o finalistech rozhodovat už diváci prostřednictvím sms hlasování,“ vysvětluje TV Markíza. 

Ve finále bude 10 finalistů, o nichž porota rozhodne tuto neděli, kdy TV Markíza odvysílá poslední část Supervýběru. Finálová kola budou v pražském studiu Jinonice a finalisté budou bydlet v hotelu s přísně střeženým režimem, aby se minimalizoval jejich kontakt s veřejností.

Domů
Sdílet
Diskuse