Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 16:26
Čas čtení 1:56
Dominik Vetrák

Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět?

FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 TOM HARDY
Uložit Uložené

Capone je novým gangsterským filmem, ve kterém ale moc gangsterského obsahu neuvidíš.

Režisér a scenárista Josh Trank to neměl lehké. Po obrovském úspěchu jeho sci-fi Chronicle přišla Fantastická čtyřka, která zcela propadla. Trankovi zrušili připravovaný Star Wars film o Boba Fettovi a na jistý čas se uchýlil do pozadí. Jeho dalším počinem měl být film o Al Caponeovi. Po dlouhých letech jsme se ho konečně dočkali a jsem upřímně rád, že jsem se na něj nemusel vydat do kina.

Doporučeno
10 seriálů na Netflixu, které doporučují i nejpřísnější kritici 10 seriálů na Netflixu, které doporučují i nejpřísnější kritici 26. dubna 2020 15:40

Trankův film není gangsterka a není to ani tradiční biografický film. Capone, předtím nazvaný Fonzo, což obsahu filmu sedělo několikanásobně více, zachycuje poslední rok života někdejšího krále podsvětí v Chicagu. Caponeho sledujeme po první mrtvici. Má problémy s pohybem, těžko se mu komunikuje a jeho zdravotní stav se zhoršuje.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse